Ny Harry Potter bok ges ut i Juli!!!

(Bild tagen från Pottermore)
 
I sommar, närmare bestämt den 31 Juli (Harry Potters födelsedag) så släpps en ny Harry Potter bok. Harry Potter and the Cursed Child, delvis skriven av J.K. Rowling. Men det som jag inte förstör riktigt är om det är manuset till pjäsen (med samma namn som den nya boken) som ges ut i bokform eller om det är en bok i Harry Potter-form. Att J.K. Rowling bara skrivit boken delvis känns inte heller superduper bra (vilket skulle kunna förklaras genom att det enbart är ett manu?).
 
Läs mer härhär, här eller här

Kommentarer
Postat av: Anna

Så som jag har förstått det genom att läsa alla kommentarer om boken på diverse sidor är det ett manus till pjäsen. Många har kommenterat att de inte är "intresserade av att läsa ett manus utan vill ha en riktig Harry Potter bok" osv.

2016-02-11 @ 13:26:56
URL: http://bokordet.blogspot.se
Postat av: Bam

Också uppfattat det som ett manus.

2016-02-11 @ 20:43:45
URL: http://www.bamtycker.wordpress.com
Postat av: Anna - Bokbabblaren

Jag är också lite förvirrad över det här, men verkar ändå mest troligt att det är ett manus. För nyheten om en pjäs kom väl för ett tag sen och använde sig av samma "omslagsbild"? Hur som helst, HOPPAS det blir bra, för i så fall är det ju fett kul att få läsa om framtida Harry och hans barn!

2016-02-12 @ 06:48:26
URL: http://bokbabblaren.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0