Nytt - Augusti

Under Augusti införskaffades massor av nya böcker, mesta dels på grund av att jag och Timmy besökte stockholm i tre dagar. Trots en hel del bokshoppande så var ändå hotellfrukosten det bästa med hela resan.
 
För ett tag sedan mejlade jag Modernista och frågade när nästa del av Glastronen skulle ges ut. Jag blev något besviken när de svarade att den skulle ges ut under 2017. Dit är det alldeles för långt, funderade på att köpa hela serien i Stockholm när vi väl skulle dit. Dagen innan vi skulle åka dit skrev Elin att hon sålde böckerna från Throne of Glass-serien, så passade jag på att köpa dem.
 
 
Eftersom Styxx slutade ge ut serien Parasol Protectorate så blev jag tvungen att köpa den. Böckerna måste såklart matcha, därför blev jag tvungen att köpa de tre böckerna som jag redan hade på svenska. Dock så fanns inte den fjärde boken inne så den ska jag beställa från Book Depository.
 
 
För första gången besökte jag Adlibris fysiska butik. Blev något besviken på utbudet då det knappt fanns några engelska böcker och väldigt dåligt med böcker i unga vuxna genren. Hur som helst hittade jag två böcker jag blivit sugen på att läsa då de sägs vara thrillers. 
Granne med döden och Onda flickor av Alex Markwood. Onda flickor är utläst och jag var lite besviken då den var alldeles för seg.
 
Det blev en tredje bok inhandlad på Adlibris och det blev Nordiska gudar av Johan Egerkrans. 
 
Själarnas bibliotek är ett recex från raben&sjögren, innan jag läser den vill jag läsa om de två tidigare delarna i serien.
Köpte även Kraften av Siri Pettersen, den avslutande delen i Korpringarna, himlabra serie!
 
Under Augusti gavs den "åttonde" Harry Potterboken ut och den fick en given plats i HP-Hyllan här hemma. 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie Karlsson

Måste också ta och ta tag i Sarah J. Maas's böcker! Har inte läst en enda även fast jag äger de flesta haha

Svar: Du måste läsa dem!
Elina

2016-09-30 @ 20:59:18
URL: http://fictionalem.blogg.se/
Postat av: Angelica

Läser du glastronen på engelska? Läste första boken de sista veckorna under min graviditet och den va ju såå bra! Men läste att nästa översatta version inte kmr förens 2017. Eller har du hittat bok nr 2 ngn annanstans ? :D

Svar: Jag läser dem på engelska eftersom det tar sån lång tid för Modernista att ge ut dem på svenska :)
Elina

2016-09-30 @ 23:20:38
URL: http://lillglimt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0