En fråga om recensioner

Här uppdateras det inte så mycket som jag önskade att det gjorde. Det är mycket skola och pluggningen prioriteras först. Recensionerna har minskat rejält och det känns inte bra, men jag hinner inte med. Det som recenseras är de få recensionsexemplar jag ber om eller får hem. Tiden finns inte till att recensera andra böcker.
 
Hur gör du, recenserar du alla böcker du läser eller bara ett urval (och i så fall hur väljer du de böcker som recenseras)?

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag recenserar alla böcker jag läser, men jag tycker å andra sidan att recensionen är minst lika kul att skriva som det är att läsa boken ofta så jag kanske är ett undantag. Jag recenserar ju heller inte kursböcker eller dylikt, men det beror på att jag inte läser dem pärm till pärm. Så det är väl mitt krav på att jag ska skriva en recension, hela boken ska ha blivit läst :)

Svar: Jag vill också ha tid till det! Fast jag kanske prioriterar annat och därför hinns det inte med. Nä fy, tänk att recensera kursböcker!
Elina

2014-04-12 @ 17:50:20
URL: http://romeoandjuliet.blogg.se
Postat av: Anna

Jag recenserar de böcker som jag känner att jag har rätt så mycket att säga om (vilket jag egentligen ofta har om alla) och de böcker jag tror att mina läsare är intresserade av att läsa om. Ibland recenserar jag böcker också bara för att jag vill skriva ner mina tankar om dem :)

2014-04-12 @ 18:25:30
URL: http://bookshelf.blogg.se
Postat av: Gia

Jag recenserar inte allt. Ibland tycker jag att jag inte har något att säga och ibland för att jag tex läser 8e delen i en serie men inte skrivit om de tidigare delarna och det då känns onödigt på något vis. Just nu ligger jg däremot långt efter med rcensioner överlag,inte fått tid och ro till att skriva...

2014-04-12 @ 19:38:12
URL: http://bokfrossa.wordpress.com
Postat av: Anna G.

Jag recenserar inte alla böcker jag läser, en del har jag inget speciellt att säga om och en del tycker jag inte "passar in" på bloggen.

2014-04-12 @ 20:07:46
URL: http://bokordet.wordpress.com
Postat av: Annika

Jag recenserar alla böcker jag läser (ej alltid facklitteratur men det händer) men nu ligger jag väldigt långt efter. Jag har tio böcker som jag ännu inte har hunnit skriva om, men jag försöker att inte stressa upp mig över det. Tiden och lusten kommer tillbaka, det är jag säker på.

2014-04-13 @ 05:17:41
URL: http://alkb.se
Postat av: Lena

Jag försöker att skriva om alla böcker jag läser!

2014-04-20 @ 15:36:43
URL: http://lenasgodsaker.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback












RSS 2.0