Inte okej!

Jag lånade en bok på biblioteket som ingår i min kurslitteratur. När jag läser boken märker jag något som irriterar mig något så fruktansvärt. Någon har markerat (genom att styrka under och göra utrops-och frågetecken) långa stycken i boken med bläck. Sidorna på bilden är tyvärr inte de enda som är klottrade på. 
 
Jag hoppas att ingen tycker detta är acceptabelt. Biblioteketsböcker ska vara oklottrade så alla kan läsa dem utan att störa sig på sådana saker! Bittert inlägg, men med all rätt anser jag, dessutom försvårade klottret läsningen.

Kommentarer
Postat av: Malin

Avskyr skrivande i böcker över huvud taget, men det är dubbelfel att skriva i böcker som man inte ens äger.

Svar: Jag håller med dig!
Elina

2013-10-29 @ 11:05:44
URL: http://bokrecensionernu.blogspot.se/
Postat av: Carro

Det där irriterar mig också, känns som om man är så nonchalant om man skriver i böckerna. En gång har jag dock haft nytta av att någon annan strukit under det viktigaste, för jag orkade inte plöja igenom hela boken :P

Svar: Ja då är det ju skönt men ändå, om det är bibliotekets bok så spelar det ingen roll hur skönt det är. Det är respektlöst.
Elina

2013-10-29 @ 13:09:21
URL: http://romeoandjuliet.blogg.se
Postat av: Gia

Folk som gör sådär förtjänar spöstraff

Svar: Helt klart!
Elina

2013-10-29 @ 16:19:50
URL: http://bokfrossa.wordpress.com
Postat av: Mia

Inte ens blyertspenna alltså, alla vet ju att det sitter en liten tomtebibliotekarie och suddar allt annars..... Halvt sinnessjukt att göra så med något lånat!

2013-10-29 @ 21:00:58
URL: http://joakimdesign.com/kreativituren
Postat av: Ylva

Självklart får man inte skriva i låneböcker! Jag skriver aldrig i böcker. Jobbar på skolbibliotek och blir tokig om någon antecknat i böckerna.

2013-11-07 @ 11:34:45
URL: http://ylvarosen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback












RSS 2.0